osjetila se povrijeđeno / Učiteljica naišla na brojne osude nakon što se požalila što joj učenici nisu kupili više poklona

Image
Foto: Shutterstock

Učiteljica je bila razočarana postupkom svog razreda

22.1.2021.
10:27
Shutterstock
VOYO logo

Na internetskoj stranici posvećenoj razgovoru među majkama, jedna učiteljica napisala je objavu koja je razljutila mnoge. Požalila se kako je ove godine za božićne praznike od svojih učenika dobila samo šest poklona od svojih učenika. 

'Ne možete kupiti ni čokoladicu?'

''Je li vaše dijete dalo poklon svojoj učiteljici? Ako je, što je poklonilo? Ako je vaše dijete dobilo poklon, a vi ste od roditelja koji misle da učitelji ne trebaju dobiti poklon što rade svoj posao, zar vam nije žao i više od 200 kuna svog novca, a vi ne možete ni kupiti čokoladicu ili nešto?'', napisala je razočarana učiteljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pitam jer sam učiteljica. U mojoj školi djeca uvijek daju poklon svojoj razrednici ili razredniku. Obično dobijem dobre poklone, ali ove godine sam ih dobila samo šest. Zbog toga sam se loše osjećala'', dodala je učiteljica. 

Image
prvašići ponavljači /

Ne ide im pisanje, ne dolaze u školu: Istražujemo zašto godišnje više od 100 prvašića padne razred

Image
prvašići ponavljači /

Ne ide im pisanje, ne dolaze u školu: Istražujemo zašto godišnje više od 100 prvašića padne razred

''Ja sam potrošila svoj novac i nekoliko sati kako bi omotala privjesak za ključeve svakom svom učeniku, i osjećam se podcijenjeno i pitam se da li se ne sviđa roditeljima svojih učenika'', zapitala se učiteljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opisala je kako je imala jako teško polugodište i jako se trudila kako bi se djeca osjećala sretno i sigurno, piše Daily Mirror. Napisala je kako je svjesna da se nalazimo u pandemiji, no kako nijedan roditelj njenog đaka nije dobio otkaz i zato ne misli da je puno tražiti mali poklon. 

''Da, radim svoj posao, ali isto tako provodim 32 sata na tjedan sam s tom djecom i imam razvijen odnos s njima. Zasigurno ima osoba u njihovom životu koja ih je naučila da je lijepo poklanjati darove?!'', napisala je učiteljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je potaknula raspravu. Mnoge druge učiteljice i mame dale su svoje mišljenje.

''I ja sam učiteljica. Ne očekujem poklone, niti ih dobivam. Ovo polugodište sigurno je bilo jedno od najčudnijih i najtežih ikad, ne mogu vjerovati da razmišljaš o poklonima'', stajalo je u jednom od komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga osoba ju je osudila i napisala: ''Ti si sramota, potpuna sramota''. 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo