tragična pogibija / Udovica Kobea Bryanta prekinula šutnju: Emotivna poruka koja slama srce

Image
Foto: Instagram

"Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece, i moje predivne, mile Gianne", napisala je Vanessa

30.1.2020.
8:15
Instagram
VOYO logo

Tri dana nakon što je košarkaški superstar Kobe Bryant, zajedno s 13-godišnjom kćeri i još sedam osoba smrtno stradao u padu helikoptera, njegova supruga Vanessa prekinula je šutnju porukom na Instagramu u kojoj kaže da je "potpuno shrvana" tim gubitkom.

Tekst je objavljen uz noviju obiteljsku fotografiju Kobea i Vanesse sa sve četiri njihove kćeri - Giannom, koja je poginula zajedno s ocem, najstarijom Natalijom (17), trogodišnjom Biankom, te najmlađom, Capri, rođenom u lipnju 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe Bryant i Gianna, čiji je nadimak bio Gigi, poginuli su u nedjelju kada se helikopter u kojemu su letjeli na turnir u ženskoj košarci na Mamba Sports Academyju zbog magle zabio u brdo sjeverozapadno od Los Angelesa.

Gianna Bryant bila je članica Mamba tima koji je taj dan trebao igrati. Kobe, koji se 2016. povukao iz profesionalnog sporta nakon 20 godina u Los Angeles Lakersima, bio je trener kćerina tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuo je i pilot helikoptera te još šestero putnika; dvije 13-godišnjakinje koje su također trebale sudjelovati u turniru, troje roditelja i još jedan trener. Uzrok nesreće se još istražuje.

"Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima", objavila je na svojem Instagram profilu Vanessa Bryant (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece, i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri", napisala je ta bivša manekenka.

"Posve smo slomljene i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene; intimno dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol", dodaje Vanessa u postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utjehu nalazim u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili tako duboko voljeni. Izvanredno smo blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti".

Sve koji žele "nastaviti nasljeđe Kobea i Gianne u sportovima za mlade" uputila je da posjete stranicu MambaSports Foundation.org.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije objavljeno kad će biti posljednji ispraćaj.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo