ubrzo uhićen / Uhićen pijani manijak koji se automobilom zaletio u pješačku zonu: policija tvrdi da se ne radi o terorističkom činu

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Policija tvrdi da je riječ o osveti

28.10.2017.
16:00
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Beogradska policija uhitila je vozača osumnjičenog da je rano jutros automobilom u punoj brzini uletio u pješačku zonu u središtu grada i teško ozlijedio jednu djevojku.

Tridesetogodišnjak, koji je automobilom Ford fokus uletio u pječaščku zonu, i sam je ozlijeđen u ovom incidentu nakon što je vozilom udario u metalni stub, a poslije ukazane liječničke pomoći uhićen je i po nalogu tužiteljstva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio jutros oko sedam sati, a tijekom dana mediji su objavili nekoliko verzija ovog događaja, a potom i video-snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako u punoj brzini automobil ruši djevojku i nastavlja 'kositi' stolove lokala u Zmaj Jovinoj Ulici.   

Srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović rekao je u subotu popodne da nema naznaka da se radi o terorističkom djelu, te da je policija "imala neke informacije... da je to možda čin osvete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko očevidaca izjavilo je da su vozača koji je Fordom uletio u pješačku zonu uz Knez Mihajlovu ulicu prethodno maltretirala petorica mladića, te da je on, vjerojatno u namjeri da im se osveti, sjeo za volan i pojurio ih ulicom.

Svjedoci su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih pregazio", dok agencija Tanjug prenosi kako su  petorica mladića prethodno tukla i maltretirala vozača i da je on "jurio za njima kad je uletio u pješačku zonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 priomila alkohola u krvi, a očekuje se da će istraga otkriti više detalja i okolnosti koje su bile povod ovom incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo