policijska brutalnost? / Uhićen sedmogodišnjak koji je udario učitelja: javnost optužila policiju za brutalnost

Dječak je u hodniku počeo udarati učitelja po leđima te ga je nastavio udarati dok obojica nisu završili na leđima

30.1.2018.
9:48
VOYO logo

Incident se dogodio prošlog četvrtka kada je učitelj jednom sedmogodišnjaku u školskoj kantini u Miamiju rekao da se prestane igrati svojom hranom, piše CBS News.

Pošto je dijete odbilo, učitelj ga je izveo izvan kantine i tada su krenuli problemi. Dječak je u hodniku počeo udarati učitelja po leđima te ga je nastavio udarati dok obojica nisu završili na leđima. Kako su izvijestili iz škole, dječak je nakon toga hospitaliziran pod nadzorom dječjeg psihijatra jer postoji bojazan da bi dječak mogao biti prijetnja sebi i drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, majka Mercy Alvarez tvrdi da njen sin nema psihičkih problema te da je njegovo uhićenje bilo "čisto policijsko nasilje". Kazala je da kod kuće nije pokazivao nikakvu nasilnost ili agresiju, ali da su problemi počeli s početkom školske godine. Proteklih godina je imao dobre ocjene i sudjelovao u svim aktivnostima. 

"Ovo je previše za jednog dječaka njegovih godina. To ne može biti normalna procedura", uznemirena je majka, a prenosi CBS News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci, koja je šokirala javnost, vidi se gotovo neviđena scena u kojoj sedmogodišnji dječak izlazi iz policijskog auta s lisicama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo