Nastavak istrage / Uhićeno pet osoba osumnjičenih za ranjavanje aktivistice BLM-a: Policija je jednog od njih lovila automobilom

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Uhićeni su 18-godišnjak, 19-godišnjak i 28-godišnjak, a kasnije je priveden i peti muškarac kojega je policija lovila automobilom

26.5.2021.
19:42
AP
VOYO logo

Uhićeno je pet osoba koje se sumnjiče za upad na kućnu zabavu u Londonu za vikend i ranjavanje aktivistice pokreta Black Lives Matter Sashe Johnson

Londonska policija objavila je u srijedu da je uhićen 17-godišnjak osumnjičen za posjedovanje oružja i posjedovanje droge namijenjene prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak istrage istražitelje je odveo na adresu u južnoj londonskoj četvrti Peckhamu gdje su uhićena još trojica muškaraca.

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Uhićeni su 18-godišnjak, 19-godišnjak i 28-godišnjak, a kasnije je priveden i peti muškarac kojega je policija lovila automobilom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva petorica su uhićena zbog sumnje u pokušaj ubojstva i ostaju u pritvoru, objavila je policija. 

Glavni inspektor Richard Leonard rekao je da uhićenja pokazuju da istraga napreduje, ali je pozvao sve koji imaju informacije "o događajima koji su doveli do stravičnog ranjavanja Sashe Johnson ili odgovornima da učine ispravu stvar, istupe i obrate se policiji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johnson je bila na kućnoj zabavi u ranim jutarnjim satima u nedjelju kada su četvorica muškaraca, u tamnoj odjeći, upala u kuću iz vrta i počeli pucati.Policija je ranije objavila da pucnjava nije povezana s njezinim aktivizmom, ali su njezini suradnici rekli da strahuju za njezinu sigurnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo