mia žakula / Upoznajte svestranu hrvatsku ljepoticu koja je osvojila Kardashianke i sada reklamira Khloeine traperice

Ova 26-godišnja magistra novinarstva svira deset instrumenata, članica je folklornog društva, a krasi je i sjajan glas

28.10.2016.
18:33
VOYO logo

Prvo ćemo vam reći da je manekenka koja se proslavila reklamirajući traperice slavnih Kardashianki. Ali brzo ćemo srušiti sve stereotipe. Mia je magistra koja usput svira čak deset instrumenata. Upravo je zbog toga i privukla pozornost slavnog sestrinskog klana. 

Ova 26-godišnja magistra novinarstva, obožavateljica i članica folklornog društva, a krasi je i sjajan glas. No usprkos pustim talentima,  proslavila se tek reklamom za traperice. I to ne bilo kakve, već one koje potpisuje megapopularna Khloe Kardashian!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njom sam kratko razgovarala nekih desetak minuta na tom kastingu  i nakon toga sam dobila kampanju", kaže Mia Žakula.

Iako 1,81 centimetar  visoka djevojka, ženstvenih oblina, zadovoljava sve kriterije koje je KArdashianka tražila za reklamiranje svojih traperica, Mija ju je čini se osvojila nečim drugim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam rekla da imam magisterij i da sviram deset instrumenata  , da sam iz hrvtaske  da sam iz Vinkovaca, najstarijeg grada u Europi, oni su totalno poludjeli!", objašnjava Mia.

"Moram reći da sam ja stvarno  imala samo lijepa iskustva. Ona je jedna izuzetno draga i simpatična žena koja uživo izgleda tisuću puta bolje nego na bilo kojoj snimci ili videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je Miu ova kampanja lansirala u sam vrh američke modeling scene, a pojavit će se vjerojatno i u serijalu Kardashianki - ova Vinkovčanka ipak se odlučila vratiti iz Amerike i okrenuti novu stranicu. Onu profesionalnu i posvetiti se poslu koji najviše voli! 

"Selim u Belgiju, evo ne smijem sad ni o tome puno pričati, ali evo radi ću u struci", otkriva nam Mia. Belgija je obećana zemlja jer ondje već radi Ivo Antunović, dečko sa kojim je već šest godina u vezi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo