zaboravljeni slučaj / Uz autocestu u kovčegu pronađene kosti djevojčice: radi li se o davno nestaloj Madeleine McCann?

Image
Foto: Facebook

Portugalska policija ovaj je slučaj istraživala godinu dana, no nije pronašla apsolutno nikakav trag, pa je 2008. godine odlučila zatvoriti slučaj

28.7.2015.
11:33
Facebook
VOYO logo

Duhovi iz prošlosti uzburkani su kada je u blizini australskog grada Adelaidea pronađen kostur ženskog djeteta ubijenog 2007. godine. Djevojčica je bila u kovčegu kojeg je pored autoceste pronašao jedan motorist. 

Policija je odmah posumnjala kako se radi o Britanki koja nestala u Portugalu iste te godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Madeleine McCann, koja je oteta iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz, gdje je bila na odmoru s roditeljima. 

Kate i Gerry McCann ušuškali su svoje troje djece i otišli na večeru, a kada su se vratili kući, Madeleine je bila nestala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalska policija ovaj je slučaj istraživala godinu dana, no nije pronašla apsolutno nikakav trag, pa je 2008. godine odlučila zatvoriti slučaj.

Pronađena djevojčica prema forenzičkoj je u trenutku smrti bila stara između dvije i četiri godine, zbog čega je policija odmah posumnjala da se radi o nestaloj Madeleine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt djevojčice i ranije je bila povezivana s australskim državljanima. Policija je, zbog sumnje da je ubojica, ispitivala Rodericka MacDonalda, pedofila koji je trenutno u zatvoru na Malti. On je bio u resortu kad je Madeleine nestala, a ranije je bio u australskom zatvoru zbog napada na 8-godišnju djevojčicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo