zločin u njemačkoj / Užas: Otac ubio dvoje djece u dobi od 11 i 13 godina, teško ranio suprugu pa presudio sebi? Policija istražuje tko je pucao

Image
Foto: AP images

Policiju su pozvali susjedi nakon što su čuli pucnjavu

27.12.2021.
12:39
AP images
VOYO logo

U kući u ulici “Kleiner Glinder Berg” u Glindeu, u okrugu Stormarn u njemačkoj Saveznoj zemlji Schleswig-Holstein pronađena su tijela dvoje djece u dobi od 11  i 13 godina, njihova 41-godišnjeg oca dok je 38-godišnja majka zadobila teške tjelesne ozljede.

Glasnogovornica policije u Lübecku Claudia Struck je rekla kako su tijela i teško ozlijeđena žena pronađeni u nedjelju u 22.53 sata. Nije htjela otkriti koje nacionalnosti je obitelj niti ikakve detalje o pozadini slučaja, piše Fenix magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiju su pozvali susjedi nakon što su čuli pucnjavu. Fotograf Njemačke tiskovne agencije (dpa) rekao je kako je policija u ponedjeljak ujutro iznijela tri tijela iz kuće.

Državni tužitelj isprva nije želio reći tko je pucao i je li 44-godišnjak biološki otac djece, no njemački mediji su kasnije objavili kako jer riječ o ocu koji je ubio svoje dvoje djece, teško ranio suprugu pa presudio i sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvještavajući o ovom tragičnom slučaju, njemački mediji prenose molbe psihologa koji ističu kako je potrebno obratiti pažnju na ponašanje ljudi u svom okruženju.

Mole i sve one koji imaju suicidalne misli ili su ih primijetili kod rođaka, prijatelja ili poznanika, neka se jave za pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo