SPASIO JE SUPRUG / Užas u Bihaću: Afganistanac upao u stan i pokušao silovati ženu

Image
Foto: Ilustracija/photos.com

Afganistanac (30) u petak je ušao u stan oko pola sata prije ponoći i napao 36-godišnju ženu

17.7.2018.
16:42
Ilustracija/photos.com
VOYO logo

Ilegalni migrant iz Afganistana prošlog je tjedna pokušao silovati majku dvoje djece u Bihaću.

Afganistanac (30) u petak je ušao u stan oko pola sata prije ponoći i napao 36-godišnju ženu. Njezin suprug nije bio kod kuće, ali se vratio nekoliko minuta nakon što je migrant ušao u stan i spasio je od napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica MUP-a Unsko-sanskog kantona, Snežana Galić potvrdila je da su supružnici zajedničkim snagama uspjeli savladati i zadržati napadača do dolaska policije. 

"Suprug je morao izaći nakratko iz stana, dok sam ja bila sama u spavaćoj sobi s dvoje trogodišnje djece. Migrant je neprimjetno ušao u stan i prošao pored stola na kojem su se nalazili laptop, mobitel i novčanik. Nisam primijetila da je netko ušao u stan jer sam zaspala. Migrant je ušao u sobu, skinuo se i kad je krenuo prema krevetu, probudila sam se. Pokušala sam ga odgurnuti i izbaciti iz sobe gdje se nalaze djeca, ali bio je jači od mene i vratio me na krevet držeći za ruke", ispričala je žrtva za Krajina.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku uspjela sam se otrgnuti iz njegovih ruku, doći do prozora i početi vrištati i dozivati pomoć. S obzirom na to da se suprug nalazio ispred zgrade, odmah je došao do stana, ali nije mogao ući jer je migrant zaključao vrata. Suprug je kroz balkon ušao u stan i izbacio migranta iz naše sobe. Kad je migrant vidio da je nadjačan, pokušao je pobjeći, ali ga je muž uhvatio i zadržao do dolaska policije", dodala je šokirana žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo