istraga u tijeku / Užas u Londonu: Usred najveće gužve tinejdžeri izboli dječaka jer im je odbio dati svoj bicikl

Image
Foto: AP Images / Facebook

Nedim je izboden samo nekoliko metara od kuće

30.1.2019.
16:33
AP Images / Facebook
VOYO logo

Jučer navečer odvio se nezapamćen napad na ulicama Londona. Nedim Bilgin (17) izboden je, navodno, "Rambo" nožem nakon što je odbio predati svoj bicikl tinejdžerskim lopovima. 

Opisi očevidaca su iznimno mučni - Nedim je pokušao pozvati pomoć nakon što su ga uboli u prsa, no nažalost, ozljede su bile preteške te se onesvijestio u vlastitoj lokvi krvi, izvijestio je Evening Standard

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu tragedije proglašen je mrtvim. Njegova obitelj je shrvana. Zadnji put su ga vidjeli kad je na biciklu otišao od kuće. 

"Nedim je bio divan dječak, shrvani smo. Otišao je na biciklu i više ga nikad nismo vidjeli", kazao je otac ubijenog, Nusret Bilgin za Standard te istaknuo da se problem nasilja u gradovima mora podhitno početi rješavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo jesu li mu krali u tom trenutku bicikl ili ne, to smo čuli od svjedoka. Druga pak priča je da se zaustavio auto i da su ga onda izboli... Supruga me nazvala da ga je netko ubio velikim nožem. Bio je još dijete... Moje dijete, moj divni dječak", jecao je otac u izjavi. 

Svi koji su poznavali Nedima, od susjeda pa do prijatelja kazali su da je bio iznimno dijete, uvijek drag i pristojan te da su ga u susjedstvu mnogi znali po "ogromnom cereku". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedim je izboden samo nekoliko metara od kuće, a policija je pozvala sve koji imaju ikakvih saznanja o napadačima da ih kontaktiraju. Istraga je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo