udar luksuznog terenca / Užas u Sarajevu: U teškoj prometnoj nesreći poginule tri djevojke

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Točne okolnosti nesreće još se utvrđuju no po svemu sudeći uzrok je bila brzina neprilagođena uvjetima na skliskoj cesti

30.6.2018.
11:26
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Tri poginule djevojke starosti 17 i 18 godina te još jedna teško ozljeđena 18-godišnjakinja i 20-godišnji mladić konačna je bilanca teške prometne nesreće koja se zbila u okolici Sarajeva u petak u večernjim satima, potvrdila je u subotu lokalna policija.

U strahovitom udaru luksuznog terenca BMW X5 u zaštitnu ogradu i metalni stup uz autocestu Zenica-Sarajeva u mjestu Butile na mjestu su poginule dvije djevojke a od teških ozljeda tijekom noći u bolnici je preminula i treća djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici se i dalje bore za život još jedne teško ozljeđene djevojke te 20-godišnjeg Almira E. koji je i upravljao vozilom u trenutku nesreće.

Na mjestu udesa ostala je potpuno iskrivljena olupina BMW-a pa se činim pravim čudom da je itko uspio preživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskim očevidom utvrđeno je kako BMW kojim je upravljao 20-godišnjak nije bio registriran, a na njemu su bile registarske pločice koje ne pripadaju tom automobilu.

Točne okolnosti nesreće još se utvrđuju no po svemu sudeći uzrok je bila brzina neprilagođena uvjetima na skliskoj cesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo