Pokušaj ubojstva / Užas u susjedstvu! 'Čula se snažna eksplozija. Djevojka je vrištala, momak je ležao krvav...'

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Svjedok nesreće rekao je kako je eksplozija bila snažna te da je nakon nje uslijedila jeziva scena

13.9.2020.
14:18
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Velika eksplozija buknula je u Novom Beogradu u Srbiji oko podneva. U zrak je odletio automobil u kojem je bio Strahinja Stojanović te prema prvim informacijama i 45-godišnja Kolumbijka. Preminuo je u bolnici.

Kako piše Blic.rs, sumnja se da je ovo bio pokušaj atentata na Stojanovića te ovo nije prvi put da mu je na ovaj način život bio ugrožen. Zadnji put je to doživio 11. kolovoza 2018. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jezivim fotografijama vidi se žrtva kako nepomično leži na putu iza džipa, dok djevojka kleči pored njega. Svjedok nesreće rekao je kako je eksplozija bila snažna te da je nakon nje uslijedila jeziva scena.

"Sjedio sam u kafiću s prijateljem nekih 50-ak metara od nesreće kad se čula snažna eksplozija. U trenutku sam mislio da se obrušava nešto na mene. Još nisam ni shvatio što se dogodilo kad se začulo zapomaganje i vrištanje djevojke, nije govorila srpski. Momak je ležao na ulici krvav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge. Strašna eksplozija i jeziva scena", rekao je svjedok za Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo