tragedija kod Queenslanda / Užasna smrt u moru: Australca napao morski pas dok je surfao, nije mu bilo spasa

Image
Foto: Thinkstock

Riječ je o trećem napadu u tome zaljevu nakon što su u rujnu dvanaestogodišnja djevojčica i 46-godišnjak u napadima do kojih je došlo unutar dva dana zadobili teške ozljede plivajući

6.11.2018.
7:11
Thinkstock
VOYO logo

Jedan je muškarac umro u ponedjeljak nakon što ga je u moru nedaleko obale središnjeg Queenslanda napao morski pas, priopćila je policija te australske države, što je treći takav napad u popularnom turističkom području na tropskom sjeveroistoku zemlje u posljednja dva mjeseca.

Tridesetrogodišnji Australac je surfao i plivao u zaljevu Cid Harbour otočja Whitsunday Islands, kada ga je u ponedjeljak poslijepodne napao morski pas, rekao je policijski glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o trećem napadu u tome zaljevu nakon što su u rujnu dvanaestogodišnja djevojčica i 46-godišnjak u napadima do kojih je došlo unutar dva dana zadobili teške ozljede plivajući.

"Ozlijeđeni je odmah prevezen na obalu i odvezen u bolnicu, gdje je kasnije podlegao ozljedama", stoji u priopćenju policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australija je u 2017. bila na drugom mjestu, iza Sjedinjenih Država, po broju ničim izazvanih napada morskih pasa na ljude.

Otočje Whitsunday Islands je popularno turističko odredište oko 900 kilometara sjeverozapadno od Brisbanea, u Queenslandu. Do sada su napadi morskih pasa u tome području bili iznimno rijetki, rekao je glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo