ŠOK I NEVJERICA NA GLAVNOM TRGU / UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Strava u Cazinu - muškarac se zapalio zbog lošeg rada pravosuđa!

Image
Foto: Facebook/Cazin.net

Begić je prije ovog incidenta četiri dana štrajkao glađu. Na drastični se oblik prosvjeda odlučio kako bi ukazao na činjenicu da već šesnaest godina od suda u Cazinu očekuje odluku o jednom imovinskom sporu

26.2.2016.
15:51
Facebook/Cazin.net
VOYO logo

Stariji muškarac pokušao se spaliti u petak u mjestu Cazin u sjeverozapadnoj Bosni prosvjedujući na taj način zbog lošeg rada pravosuđa u BiH.

Muškarac, identificiran kao Senad Begić, stajao je na središnjem cazinskom trgu da bi se u jednom trenutku prekrio dekama koje je polio benzinom, a potom ih je zapalio, izvijestili su lokalni mediji. Prolaznici koji su se tamo zatekli brzo su reagirali i ugasili vatru, a potom su pozvali hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežurna liječnica u cazinskoj bolnici Veldina Dervišević potvrdila je kako je Begić zadobio opekotine na 25 posto tijela. Iako mu život nije izravno ugrožen, prebačen je na daljnje liječenje u županijsku bolnicu u Bihaću.

Begić je prije ovog incidenta četiri dana štrajkao glađu. Na drastični se oblik prosvjeda odlučio kako bi ukazao na činjenicu da već šesnaest godina od suda u Cazinu očekuje odluku o jednom imovinskom sporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se pokušao spaliti iz suda su novinarima prenijeli kako je ročište u ovom slučaju planirano za ožujak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo