TRI MINUTE horora / Uznemirujuće snimke pucnjave iz škole na Floridi: učenici trčali po krvavim hodnicima punih beživotnih tijela

Snimke koje su se pojavile na društvenim mrežama svjedoče o strahotama koje su učenici škole toga dana doživjeli

16.2.2018.
15:55
VOYO logo

Učenici srednje škole Marjory Stoneman Douglas na Floridi svojim su mobitelima dokumentirali pokolj koji je u srijedu počinio Nikolas de Jesus Cruz. Ubojica je tog dana u školu unio poluautomatsku pušku AR-15 te je kroz vrata učionica stao pucati po učenicima i osoblju škole.

Cruz je kasnije istražiteljima otkrio da je svojoj torbi imao rezervnu municiju. Cruz je ubio 17, a ranio više desetaka ljudi. Njegov ubilački pohod trajao je tri minute, a učenici su, da bi došli na sigurno, morali trčati po krvavim hodnicima punih beživotnih tijela piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesnaestogodišnji Joshua Charo družio se s Cruzom kad su išli u isti razred, a za Miami Herald je rekao da je Cruz bio "vuk samotnjak" opčinjen oružjem i čudnim stvarima. "Znao mi je pričati kako voli pucati iz zabave i vježbe, među ostalim je pucao po štakorima", ispričao je učenik škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicole Baltzer je bila na satu trigonometrije kada je čula protupožarni alarm. Tijekom evakuacije pucnjava nije jenjavala. "Čula sam najmanje šest pucnjeva. Svi su počeli bježati. Po zvuku sam osjećala da je napadač blizu", rekla je Baltzer. Njezina kolegica također je potvrdila navode da je većinu studenata zbunio protupožarni alarm. "Mislili smo da se opet radi o vježbi. Nitko nije bio previše nervozan, ali onda su počele kružiti svakakve glasine. Odjednom je nastala totalna panika, svi su počeli bježati, neki su skakali u obližnji kanal", rekla je za CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Novi detalji iz života mladića koji je ubio 17 osoba u školi: nakon smrti majke pomračio mu se um 

>>Masovni ubojica prije pet mjeseci ostavio komentar na YouTubeu da će počiniti pokolj u školi: FBI nije reagirao

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo