Stravično otkriće / UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Pronađeno više od 200 leševa mačaka: 'Smrad je bio nepodnošljiv'

Neke od mačaka bile su u frižiderima i škrinjama, na istome mjestu gdje je 65-godišnji Amerikanac držao svoju hranu

6.6.2019.
17:35
VOYO logo

Više od 100 živih i zanemarenih te više od 200 leševa mačaka pronađeno je u jednoj kući nedaleko od Madrida u saveznoj državi Iowi u Sjedinjenim Državama. Starije mačke, mlade mačke, skotne mačke, mačke koje su se upravo okotile... 

Do ovog šokantnog otkrića doveo je telefonski poziv uznemirenog susjeda koji se požalio na smrad koji je širio iz kuće u kojoj je živio 65-godišnjak koji je i prije bio uhićen zbog zanemarivanja životinja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organiziran je hitni centar kako bi se spasile preživjele mačke, njih stotinjak. Sve su istraumatizirane zbog zlostavljanja i zanemarivanja. Veterinari provjeravaju njihovo stanje, bolesti i infekcije. 

Stravično otriće

Ravnatelj lokalnog Centra za spašavanje životinja Tom Colvin kazao je kako je ovo nešto najgore što je vidio u posljednjih deset godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smrad je bio nepodnošljiv, bio je svuda oko nas", rekao je Colvin. 

Neke od mrtvih mačaka bile su u frižiderima i škrinjama, na istome mjestu gdje je 65-godišnji Amerikanac držao svoju hranu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Enex

Uhićen 65-godišnjak

U Centru su rekli da su fekalije bile posvuda, a da su se mnoge mačke stiskale na prozorima samo da bi došle do svježeg zraka. Kažu, bilo im je teško vjerovati da bi itko tu mogao živjeti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, 65-godišnji Dennis Carlson živio je u toj kući. Uhićen je, a kriv je po ukupno osam točaka optužnice, ponajprije zbog zanemarivanja životinja. 

U Centru za spašavanje životinja kažu kako i dalje pronalaze mačke i preuzimaju brigu o njima, ali im je najveći problem osigurati novac za njihov oporavak pa skupljaju donacije. Policija tvrdi kako je moguće da će Carlson biti optužen za još nekoliko kaznenih djela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo