U NJEMAČKOJ / VIDEO Dvojica policajaca nalaze se pod istragom. Nakon njihove intervencije preminuo 47-godišnji Hrvat

Image
Foto: Ren' Priebe/PR-Video/dpa via AP,file

Liječnik iz Središnjeg instituta za mentalno zdravlje pozvao je policiju jer je smatrao kako je 47-godišnjaku koji se udaljio od bolnice, potrebna pomoć

4.5.2022.
10:34
Ren' Priebe/PR-Video/dpa via AP,file
VOYO logo

U ponedjeljak je u Mannheimu preminuo 47-godišnjak odmah nakon policijske intervencije te su zbog toga dvojica njemačkih policajaca pod istragom.

Kako doznaje Fenix-Magazin od člana obitelji iz Düsseldorfa, riječ je o 47-godišnjem Hrvatu. Portal SWR jučer je objavio kako je istraga usmjerena na rekonstrukciju cijelog događaja, odnosno na to je li primijenjena sila od strane policajaca te kakvo je bilo zdravstveno stanje muškarca koji je preminuo u ponedjeljak u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju LKA navodi se da je liječnik iz Središnjeg instituta za mentalno zdravlje pozvao policiju jer je smatrao kako je 47-godišnjaku koji se udaljio od bolnice, potrebna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije pronašli su ga liječnik i dvojica policajaca, a on se opirao. Policajci su ga svladali i on je klonuo i nije više davao znakove života. Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima se navodno vidi kako je policajac šakom udario muškarca u glavu.

Policija u Mannheimu oglasila se putem Twittera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijska stanica Mannheim pokrenula je istragu protiv dvojice policajaca zbog sumnje da su nanesene tjelesne ozljede u uredu koje su rezultirale smrću. Obdukcija se očekuje 4. svibnja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari SWR su razgovarali sa stanovnicima Mannheima koji su šokirani tim događajem. Neki od njih su izjavili kako Njemačka više nije sigurna zemlja.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo