'održan mu je sat ekologije' / VIDEO Iz BMW-a htio baciti smeće u Neretvu, no drugi vozač mu je sve ugurao natrag u auto

Image
Foto: Screenshot

S obzirom na gužvu, BMW se sporo kretao pa je muškarac uspio uzeti vrećicu i ubaciti je kroz prozor automobila iz kojeg je bačena

15.6.2022.
12:23
Screenshot
VOYO logo

Mnogo je onih koji se neodgovorno ponašaju prema okolišu, a jedan takav primjer zabilježen je u Jablanici u sjevernoj Hercegovini. Međutim, u ovom slučaju je uslijedila brza i učinkovita lekcija iz ekologije i bontona, piše Klix.ba.

Na Facebooku je objavljena snimka na kojoj se vidi kako muškarac vraća papirnatu vrećicu sa smećem neodgovornom vozaču BMW-a koji ju je pokušao baciti u Neretvu kod tunela Crnaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrećica je ipak pala na asfalt, a muškarac koji je to uočio, odlučio ju je vratiti vlasniku. S obzirom na gužvu, BMW se sporo kretao pa je muškarac uspio uzeti vrećicu i ubaciti je kroz prozor automobila iz kojeg je bačena.

U opisu videa se navodi da je neodgovornom vozaču "održan sat iz ekologije prilagođenim vokabularom na nivou njegove inteligencije i kulture, a sve kako bi tu lekciju usvojio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo