potresna snimka iz susjedstva / VIDEO Manijak u tramvaju napastvovao 15-godišnjakinju, nitko od putnika nije mrdnuo prstom

Image
Foto: Vijesti.hr

Šokantna snimka prikazuje muškarca kako dolazi do djevojčice i počinje je napasno grliti, a nitko od putnika ne reagira

26.10.2018.
12:28
Vijesti.hr
VOYO logo

Beogradska policija uhitila je muškarca koji je u beogradskom tramvaju izveo ružnu scenu i napao jednu tinejdžericu. 

Kako javlja srpski B92, radi se o I.M.(1981. godišnje), koji bi u roku 48 sati trebao biti priveden na saslušanje nakon čega će biti donoesena odluka o daljnjem postupanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantna snimka prikazuje muškarca kako dolazi do djevojčice i počinje je grliti. Nakon što se djevojka pokuša oduprijeti, muškarac postaje sve napadniji i agresivniji. 

Ono što je pomalo zastrašujuće u cijeloj situaciji je i činjenica kako nitko od ostalih putnika u tramvaju nije reagirao na ovu situaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Blic, djevojčica ima 15 godina. Sudeći prema komentarima koji su se ispod snimke proširili na društvenim mrežama, muškarcu to nije prvi put da uznemirava djevojke u sredstvima javnog prijevoza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj manijak bio je identično ovako obučen u utorak oko 10 sati ujutro. Uznemiravao je mene, a zatim još dvije djevojke u tramvaju 2 na Bulevaru. Ako ga primijetite, molim vas, obavijestite policiju", napisala je jedna djevojka u komentar ispod objave na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo