bio je i bolestan / VIDEO Mladić preminuo nakon što mu je policajac 5 minuta klečao na vratu: 'Molio je: nemojte me ubiti!'

Image
Foto: Screenshot You Tube

Čini se da je "George Floyd" metoda popularna među američkom policijom

24.2.2021.
9:13
Screenshot You Tube
VOYO logo

Tridesetogodišnji muškarac iz Sjeverne Kalifornije preminuo je nekoliko dana nakon što su mu policajci gotovo pet minuta klečali na potiljku, izjavili su odvjetnici njegove obitelji.

Angelo Quinto patio je od tjeskobe, depresije i paranoje posljednjih mjeseci. Njegova sestra Isabella Collins pozvala je policiju u njihov dom 23. prosinca jer se bojala da će Angelo u svojoj maničnoj epizodi ozlijediti njihovu majku. No, prije dolaska policije, Quintova majka uspjela ga je smiriti, navode odvjetnici obitelji koja je podnijela tužbu protiv policije, piše CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, policajci su odmah po dolasku zgrabili mladića koji je izgubio svijest te je prebačen u lokalnu bolnicu gdje je nakon tri dana proglašen mrtvim. Njegova majka mobitelom je snimila dio incidenta s policijom koju je objavio odvjetnički ured i brojni američki mediji.

„Što se događa?“ pitala je kad je vidjela da se njezin sin, polegnut potrbuške, ne miče. Kada su ga policajci okrenuli da iznesu njegovo tijelo, lice mu je bilo krvavo. Prebačen je u vozilo Hitne gdje su mu pokušali pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija u Antiohiji se još uvijek nije očitovala o incidentu.

„Iako su Aneglu stavili lisice, policajci su neobjašnjivo počeli koristiti 'George Floyd' tehniku i pritiskanja bočne strane vrata koljenom, ignorirajući njegove molbe: molim vas, nemojte me ubiti“, kazao je odvjetnik obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga o smrti Antonia Quinta i dalje traje,  kazali su u uredu šerifa.

Sestra preminulog mladića koja je pozvala policiju u nadi da će im pomoći kaže kako će se zbog tog poteza kajati cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo