u sad-u / VIDEO Nevjerojatna snimka: Djevojka driftala i krenula gaziti policajca. Čeka ju duga kazna

Image
Foto: Instagram

Vozačica je pokušala udariti nekoliko policajca i zabila se u policijsko vozilo

30.5.2022.
21:19
Instagram
VOYO logo

Vozačica (22) uhićena je na okupljanju automobila u Marylandu u SAD-u nakon što je driftajući pokušala udariti policajca i druge prolaznike. 22-godišnjakinja je optužena za pokušaj ubojstva prvog stupnja.

U videu koji su na Instagram objavili organizatori događaja možemo vidjeti policajca kako pokušava zaustaviti Chrysler 300 koji se čini prilično oštećenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozačica se ne pridržava naredbi policajca i nastavlja driftati po parkiralištu, opasno blizu prolaznika i ostalih parkiranih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najšokantniji dio je kada vozačica kreće na policajca koji za dlaku izbjegava udarac. Međutim, njezino divljanje ne prestaje, jer se vraća i ponovno pokušava udariti policajca, ovaj put sa zanošenjem stražnjeg kraja auta. Srećom, ljudi su uspjeli pobjeći s puta, iako je ovo moglo završiti mnogo gore.

Policija je na mjesto događaja stigla nakon dojave. Policajci su pokušali rastjerati gomilu kada je vozačica namjerno krenula prema njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozačica je pokušala udariti nekoliko policajca i zabila se u policijsko vozilo. Očekivano, uhićena je i ostaje u pritvoru bez jamstva nakon posjeta lokalnoj bolnici, javlja Daily Voice.

CBS Baltimore izvještava da je sada optužena za "pokušaj ubojstva prvog stupnja, bezobzirno ugrožavanje, pružanje otpora uhićenju i niz drugih optužbi u incidentu". Ako je proglašena kriva, mogao bi ju čekati doživotni zatvor u Marylandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo