Uznemirujući sadržaj / VIDEO Poput voštane figure: Pronađeno tijelo Ruskinje za koju su mislili da je oteta prije 31 godinu

Image
Foto: Screenshot You Tube

Tijelo Elene Bazikine nestale prije 31 godinu slučajno su pronašli alpinisti

31.8.2018.
9:20
Screenshot You Tube
VOYO logo

Mumificirano tijelo ruske alpinistice koja je nestala prije 31 godinu pronađeno je na najvišem planinskom vrhu u Europi. Elena Bazikina izgledala je poput voštane figure prekriveno ledom kada je njezino tijelo otkopano ispod snijega na vrhu Elbrus u južnoj Rusiji. Pronašli su ga slučajno alpinisti na visini od 4000 metara.

Bazikina je imala 36 godina kada je nestala 1987. godine, zajedno sa još šest planinara. Kod nje je pronađena i putovnica bivšeg SSSR-a te zrakoplovna karta iz Moskve koja je imala datum 10. travnja 1987.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke koje su objavile ruske vlasti prikazuju spasilačke ekipe kako pokušavaju osloboditi mumificirano tijelo alpinistice koje je još uvijek bilo odjeveno u zimsku jaknu i imalo na sebi opremu za penjanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da je Elenu i njezine prijatelje zatrpala lavina. Njezina obitelj je u početku strahovala da je oteta i zadržana kao talac u opasnom predjelu Kavkaza.

Rođak Evgenij je rekao da je Elenina majka preminula ubrzo nakon njenog nestanka, jer joj se pogoršalo zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Sve ove godine čekali smo da je pronađu. Pokušavali smo utvrditi što joj se dogodilo, a strahovali smo se da je oteta. To je veoma opasno područje“, rekao je Evgenij.

Elena nije bila udana i nije imala djece. Radila je na moskovskom institutu za znanost, a planine su, kako su kazali oni koji su je poznavali, bile njezina najveća ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njom je nestala i njena najbolja te još pet muškaraca. Za sada je pronađena jedino Elena, piše RT.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo