'pokušava ga zavesti' / VIDEO Prava 'televisa presenta' u Beogradu: Romantična šetnja Vučića i španjolskog premijera postala pravi hit

Image

Na društvenim mrežama kruži video na kojoj se dvojica političkih lidera šeću dok ih dočekuje srpska pjevačica Jelena Tomašević

31.7.2022.
22:08
VOYO logo

"Un ano de amor", odnosno godina ljubavi dočekala je španjolskog premijera Pedra Sancheza u Beogradu. Na romantične taktove Sanchez nije ostao ravnodušan. Prije večere dvojica dužnosnika stala su i uživala u privatnom nastupu.

Diplomacija je ozbiljan posao, a to je bome dokazao srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji se pošteno potrudio da ugosti španjolskog premijera Pedra Sancheza koji je u petak stigao u Beograd u službeni posjet zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama kruži video na kojoj se dvojica političkih lidera šeću dok ih dočekuje srpska pjevačica Jelena Tomašević. Snimka te kratke šetnje oduševila je Internet i nije dugo trebalo čekati na brojne reakcije.

"Srpski predsjednik pokušava zavesti Pedra Sancheza kroz snagu glazbe. Ovako izgleda neuzvraćena ljubav", našalio se profil Le Chou News koji je i objavio video šetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu izostali ni komentari poput "Televisa presenta", "Muva ga" ili "Rekao je da", a drugi su pak išli na neočekivanu političku sličnost dvojice lidera s "Jedan ne priznaje Kosovo, drugi ne priznaje Kataloniju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo