Stres prije sastanka s Trumpom? / VIDEO Skrivena kamera uhvatila Kim Jong Un-a na 'puš pauzi': Sestra mu pridržavala kristalnu pepeljaru!

Image
Foto: euronews/YouTube screenshot

Američki predsjednik Donald Trump susret će se s Kimom ovaj tjedan na sastanku u Hanoiju

26.2.2019.
17:53
euronews/YouTube screenshot
VOYO logo

Skrivene televizijske kamere uhvatile su Kim Jong Un-a na pauzi za cigaretu u Kini, a sve se to odvijalo na njegovom putovanju vlakom prema Vijetnamu gdje će se susresti s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Japanska televizijska postaja objavila je snimku Kim Jong Un-a gdje puši cigaretu na željezničkoj stanici u Nanning-u, a u isto vrijeme razgovara sa svojim političkim savjetnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Euronews/YouTube

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kim doputovao u Hanoi na summit s Trumpom

Image

Kim doputovao u Hanoi na summit s Trumpom

Njegova je sestra Kim Yo Jong cijelo vrijeme bila s njim, a u videu se vidi kako mu drži kristalnu pepeljaru. Kim je inače teški pušač, a često ga se može vidjeti na sjevernokorejskim televizijskim postajama kako puši, unatoč tamošnjoj snažnoj kampanji protiv pušenja.  

Isto tako, Kim se navodno, zbog poštovanja, suzdržavao od pušenja tijekom sastanka s južnokorejskim predsjednikom u travnju prošle godine, piše Businessinsider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, američki predsjednik Donald Trump i sjevernokorejski čelnik Kim Jong Un održat će ovaj tjedan sastanak u Hanoiju od kojeg se očekuje da bi mogao dovesti do konkretnih mjera za provedbu prilično neodređene deklaracije koju su dvojica čelnika potpisali na sastanku u Singapuru u lipnju prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo