HULIGANIZAM / VIDEO Torcida na putu za Bugarsku opljačkala i demolirala benzinsku pumpu u Beogradu: 'Uzeli su piće i otišli'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Ovaj srpski list Torcidu naziva "jednom od najopasnijih navijačkih grupa", a njihove pripadnike "najopasnijim huliganima"

2.8.2018.
12:34
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Beogradski Kurir tvrdi kako su Hajdukovi navijači "u koloni od 30 automobila i kombija, protekle noći napravili kaos na bezinskoj pumpi MOL na auto-putu kod Vrčina", gdje su se zatekli na putu ka Sofiji u kojoj danas popodne splitski Hajduk igra meč protiv bugarske Slavije.

Vrčin je inače predgrađe Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona od 30 automobila i kombija s pripadnicima Torcide na putu kroz Srbiju zaustavila se na pumpi u Vrčinu i "svoj bijes iskalila uništavajući sve oko sebe", tvrdi Kurir dodajući  kako su "pritom sve polomili i pokrali što im treba". 

Ovaj srpski list Torcidu naziva "jednom od najopasnijih navijačkih grupa", a njihove pripadnike "najopasnijim huliganima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporter RTS-a (Radiotelevizije Srbije) javlja kako je 200 navijača iz Splita demoliralo pumpu, a državna novinska agencija Tanjug piše kako su huligani uzeli veću količinu pića i otišli ne plativši.

Policija je rekla da pumpa nije demolirana, već samo opljačkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sobom su ostavili grafite sa ustaškim simbolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo