TRENUTNO SE NE ZNA UZROK / VIDEO Velik požar kod Bihaća, gori tvornica, Civilna zaštita poručila: 'Zatvorite prozore'

Image
Foto: Screenshot Facebook

Austrotherm je inače austrijska firma koja je u Bihaću s radom započela 2008. godine, a u njoj je  zaposleno nekoliko stotina radnika

24.5.2022.
9:18
Screenshot Facebook
VOYO logo

Danas u jutarnjim satima došlo je do velikog požara u tvornici Austrotherm u naselju Turija u Bihaću. Tvornica se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija.

Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona, Adnan Beganović rekao je da su policijske i vatrogasne ekipe na terenu te da se nastoji ugasiti vatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutarnjim satima veliki požar je zahvatio tvornicu Austrotherm u naselju Kamenica u Bihaću u BiH koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija, potvrđeno je za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona kazao nam je da su policijske i vatrogasne ekipe na terenu i da se nastoji ugasiti vatra.

“Nemamo nikakvih detalja o nastanku i uzroku požara. Dojavu smo dobili prije pola sata i uputili smo policijske patrole na teren gdje se nalaze i vatrogasci te nastoje ugasiti vatru kako se ne bi dalje širila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah po prijemu dojave na teren su se uputile sve raspoložive snage jedinica za gašenje. Do sad u gašenju požara sudjeluje 20 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila. Ovim putem obaviještavamo mještane naselja Turija, Vrsta, Izačić, Kamenica, Vikići, Bugar, Gata i Zlopoljac da zbog velike količine dima izbjegavaju do daljnjeg boravak na otvorenom, te da zatvore prozore na obiteljskim kućama i ostalim objektima stanovanja. Prema do sad dostupnim podacima na sreću nema povrijeđenih ili stradalih osoba, ali je na objektu pričinjena velika materijalna šteta", priopćila je Civilna zaštita Grada Bihaća.

Austrotherm je inače austrijska firma koja je u Bihaću s radom započela 2008. godine, a u njoj je zaposleno nekoliko stotina radnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo