PUTOVALI NA SKUPU / Vlak s republikanskim zastupnicima u američkom Kongresu udario u kamion: potvrđena smrt jedne osobe, druga teško ozlijeđena

Image
Foto: AP Images

Vlak je vozio zastupnike na godišnji skup koji se ove godine održava u White Sulphur Springsu u Zapadnoj Virginiji

31.1.2018.
20:14
AP Images
VOYO logo

Putnički vlak Amtrak kojim su se republikanski zastupnici u američkom Kongresu vozili iz Washingtona u Zapadnu Virginiju na godišnje okupljanje, naletio je u srijedu na kamion čistoće u Crozetu pri čemu je poginula najmanje jedna osoba. 

Potvrđena je smrt jedne osobe, a druga je osoba teško ozlijeđena u sudaru, objavila je Bijela kuća. "Nema ozbiljnih ozljeda među članovima Kongresa ili njihova osoblja", rekla je glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Kongresnog instituta koji je sponzor konferencije, rekla je da je jedan član Kongresa upućen u bolnicu te da su neki lakše ozljeđeni. Vlak je vozio zastupnike na godišnji skup koji se ove godine održava u White Sulphur Springsu u Zapadnoj Virginiji. 

Takav skup pruža republikanskim zastupnicima prigodu da razgovaraju o zakonima i politici u sklopu priprema za kongresne izbore u studenome. Skup traje do petka, a predsjednik Donald Trump trebao bi im se pridružiti u četvrtak te potpredsjednik Mike Pence u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo