'ako poslušate što govore' / Vučić: 'Hrvatski mediji imaju politički nalog za napad na mene. Je l' vas vrijeđa što Srbija raste?'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Mislio sam da je to zemlja u EU, ali su u odnosu prema Srbiji uvijek jedinstveni, komentirao je Vučić

12.9.2021.
15:17
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kritizirao je danas hrvatske medije. Izjavio je kako su krenuli u dogovorenu kampanju, koja je formalno naslovljena na njega, ali je suštinski protiv Srbije, srpskih interesa i bilo čega u Srbiji.

Naveo je da razlog tomu leži u napretku Srbije, te poručio da ne želi odgovarati na isti način, već nastaviti sa svojim poslom, a to je jačanje i razvoj zemlje, piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ako pogledate, poslušate ili pročitate što govore, tu ne postoji povod za bilo što. Stigao je nalog, a kada dobijete politički nalog, onda to morate raditi. Oni (mediji u Hrvatskoj) su apsolutno unisoni…Mislio sam da je to zemlja u EU, da ima drugačijih stavova, ali su u odnosu prema Srbiji uvijek jedinstveni i uvijek 100 posto protiv'', izjavio je Vučić u Kraljevu.

Image
Dok mu Vulin priča jedno... /

Vučić: 'Srpski svijet' nije državna politika Srbije. Sljedeće godine preteći ćemo Sloveniju i Hrvatsku po BDP-u

Image
Dok mu Vulin priča jedno... /

Vučić: 'Srpski svijet' nije državna politika Srbije. Sljedeće godine preteći ćemo Sloveniju i Hrvatsku po BDP-u

Predsjednik Srbije dodao je da će ''oni uvijek reći da to nije upereno protiv Srbije, već protiv njega, ali da se uvidom u sadržaj svih naslova, jasno vidi da to jesu napadi na Srbiju''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Koliko god oni govorili o našoj agresiji, agresivnosti, koje nigdje nema. Ne mogu je vidjeti. Nisu ni u Crnoj Gori, pa su izmišljali. Nisam otišao u Crnu Goru. Nismo se miješali. Ali, dežurni krivac mora biti Srbija, a ja sam samo predstavnik'', rekao je Vučić.

Vučić je odgovorio i na komentare o brisanju 10. travnja kao mogućeg dana održavanja izbora jer je to dan stvaranja NDH. Kazao je kako ''ne bi bilo logično da izbori budu 10. travnja, jer je to dan stvaranja ustaške države pod čijom je zastavom stradalo najviše Srba''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zanimljivo da se oni ne stide 10. travnja, već se ponose. Dok sam predsjednik, ništa važno neće se događati 10. travnja u Srbiji. Ne možemo ga izbrisati iz kalendara niti iz sjećanja, jer je u NDH najveći broj Srba stradao'', rekao je Vučić.

Dodao je da je ponosan što će Srbija graditi Memorijalni centar u Donjoj gradini i što se snimaju filmovi o Jasenovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Čime smo uvrijedili Hrvate? Što sam rekao za njih, što smo napravili? Je l' vas vrijeđaju činjenice o Jasenovcu, ili što Srbija raste brže od ostalih?'', komentirao je Vučić.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo