ŠTO RADI U SLOBODNO VRIJEME? / Vučić otkrio: 'Nekad se iskradem svom osiguranju i sam vozim auto po Beogradu...'

Image
Foto: AP IMAGES

'To radim da bih vidio i ukazao ljudima na nešto', objasnio je predsjednik Srbije

25.5.2022.
10:34
AP IMAGES
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svjetskom ekonomskom forumu, a tamo je u intervjuu za televiziju Pink izdvojio vrijeme kako bi otkrio što voli raditi u slobodno vrijeme.

Kako prenosi nova.rs, nakon priče o pritiscima koje trpe Srbija i on osobno nestašici šećera, Putinu i ekonomiji, Aleksandar Vučić je prešao na svoju omiljenu temu, a to je marljivost i rad Aleksandra Vučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, te kazao da kad ima malo slobodnog vremena pobjegne od svog osiguranja i obilazi radove po Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad imate želju.. Nekad se iskradem mojim čuvarima i sam vozim automobil da bih vidio što to još trebamo ispraviti. Ne mogu, onako sa zadnjeg sjedišta, nisam dovoljno ni opušten… To radim da bih vidio i ukazao ljudima na nešto", opisao je jednu od svojih mnogobrojnih avantura predsjednik Srbije, a potom je prešao na priču o snovima.

"Onda shvatite da ponekad ne dijelite sasvim iste snove. Ali ne možete ljudima ni da namećete i to nije fer s moje strane. Ako se netko umorio, ja sam se pomalo umorio, ali ne smijem sebi dozvoliti da se taj umor vidi po rezultatima", poručio je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo