poruka iz susjedstva / Vučić predsjednici čestitao Dan državnosti: 'Očekujem da intenziviramo dijalog i međusobno se uvažamo''

Image
Foto: Boris Šćitar/Večernji list
Image
Foto: Boris Šćitar/Večernji list

Vučić je poručio kako očekuje intenziviranje dijaloga o pitanjima od obostranog interesa

25.6.2019.
12:50
Boris Šćitar/Večernji list
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je u utorak čestitke predsjednicima Hrvatske i Slovenije u povodu Dana državnosti, koje dvije zemlje slave istoga dana, i poželio daljnji napredak i blagostanje svim građanima obje države te unapređenje suradnje i bilateralnih odnosa.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čestitki predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović Vučić je poručio kako, uz zajedničke napore obiju strana, očekuje intenziviranje dijaloga o pitanjima od obostranog interesa.

"Očekujem da, u narednom periodu, zajedničkim naporima intenziviramo dijalog o pitanjima od obostranog interesa, uz međusobno uvažavanje i poštivanje europskih vrijednosti, kako bismo unaprijedili odnose Srbije i Hrvatske, na dobrobit svih građana naših dviju zemalja i cijele regije", navodi se u Vučićevoj čestitki predsjednici Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U povodu Dana državnosti Republike Slovenije Vučić je u čestitki slovenskom šefu države Borutu Pahoru naglasio posvećenost Srbije unapređenju bilateralnih odnosa, uz uvjerenje da je tome pridonio i Pahorov ovogodišnji posjet Srbiji, te da to čine i vlade dviju država zajedničkim sjednicama.

Vučić u čestitki Pahoru naglašava kako cijeni potporu Slovenije europskom putu Srbije i promoviranje njezine europske perspektive, priopćeno je iz Ureda srbijanskog predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo