Srbi će dobiti po 100 eura / Vučić se pohvalio: 'Prestići ćemo Hrvatsku brže nego što smo očekivali. Za 6 godina i po plaćama'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Pohvalio se i kako će više od 1,3 milijuna Srba ovih dana dobiti 100 eura koje im je obećao

1.6.2020.
9:11
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se kako će prestići Hrvatsku brže nego što su očekivali. Izjavio je to u emisiji Pink televizije 'Hit tvit'.

Vučić je rekao da Hrvatska ima bolji životni standard, ali da nas Srbija sustiže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prestići ćemo Hrvatsku brže nego što smo očekivali. Za godinu dana po BDP-u, a za šest godina i po plaćama. Sve ostale zemlje regije odavno su iza nas", kazao je srbijanski predsjednik.

Rekao je i da je on uvijek bio protiv "te politike kukanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveći dio građana se raduje uspjehu zemlje, ali ne možemo se naviknuti da smo najuspješniji i moramo kukati. Uvijek sam bio protiv te polike kukanja. Izvoz IT sektora će za godinu i po dana preteći poljoprivredu. Mi moramo rasti i strukturno jačati poljoprivrednu, obrazovanje i da spremno uđemo u četvrtu industrijsku revoluciju", objasnio je Vučić.

U uvjetima kada Srbiju treba izvlačiti iz ekonomske krize, kako kaže, istaknuo je da je važno da budu ujedinjeni. Istaknuo je i kako su ga tjednima optuživali da je uvođeme izvanrednog stanja prekršio Ustav, a sada kad je Ustavni sud potvrdio da nije tako svi šute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema opravdanja za napad na Trifunovića

"Sada nikome ništa. Sada su reakcije da smo potplatili Ustavni sud. Sada, kada netko želi izaći na izbore, i njega je netko platio, s tim što to govore oni koji su tisuću puta bogatiji od mene i od stranke koju vode. Što je smisao svega? Suština je zaista da trebaju izaći s planom i programom", rekao je Vučić.

Rekao je i kako nema opravdanja za napad na srspkog glumca Sergeja Trifunovića usred Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
umiješala se policija /

U Beogradu napali poznatog glumca koji izlazi na izbore: 'Izdajniče, Vučić ti skuplja potpise za listu'

Image
umiješala se policija /

U Beogradu napali poznatog glumca koji izlazi na izbore: 'Izdajniče, Vučić ti skuplja potpise za listu'

"Za mene je užasno da su političari fizički napadani, to zaslužuje svaku osudu. Država je brzo reagirala. Tko je tu kome što opsovao, u to ne bih ulazio. Pa čak i da je opsovao, nemate pravo koristiti silu i zato je strahovito važno da je policija uhitila napadače. Nitko nema pravo napasti Trifunovića! Njegova politika suprotna je svemu što osobno zastupam, ali to ne znači da mu netko može prijetiti i da ga ugrožava", rekao je.

Pohvalio se i kako će više od 1,3 milijuna Srba ovih dana dobiti 100 eura koje im je obećao. Osvrnuo se i na krizu oko Kosova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo poraženi 1999. godine. Zna se što smo potpisali. Još značajnije jest ono što se događalo 2004. godine, pa 2008. proglašenje neovisnosti i 2010. kad smo dobili presudu Međunarodnog suda pravde. To su užasno teški tereti. Nalazimo se u teškoj situaciji i moramo gledati kako da čuvamo mir i prosperitet, Tu pronaći sredinu je jako teško", rekao je Vučić.

Građani Srbije mogu ući u Srbiju, ali moraju i u karantenu na 14 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo