PORUKE IZ BRUXELLESA / Vučić se susreo s hrvatskim medijima pa poručio: 'Nisu vaš premijer i predsjednik oni koji će voditi politiku Srbije'

Image
Foto: AP Photo/Olivier Matthys

Dajana Šošić tom prilikom pitala ga je kako gleda na izjave premijera Plenkovića da Srbija više ne može sjediti na dvije stolice

23.6.2022.
13:54
AP Photo/Olivier Matthys
VOYO logo

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić gostuje u Bruxellesu, a tom prilikom odgovorio je i na pitanje novinara. Reporterka RTL-a, Dajana Šošić tom prilikom pitala ga je kako gleda na izjave premijera Plenkovića da Srbija više ne može sjediti na dvije stolice, a Vučić je susret s hrvatskim medijima, a time i odgovore koje je pritom ponudio podijelio u zasebnom videu na svom Instagram profilu.

"Srbija sjedi na svojoj stolici i nisu vaš premijer i vaš predsjednik oni koji će voditi politiku Srbije, već građani Srbije preko svog rukovodstva. Ali im čestitam na tome što bi mnogo htjeli voditi politiku Srbije. To pokazuje kakav je značaj Srbije", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan pak kako komentira izjavu njemačkog kancelara Olafa Scholza da očekuje da Srbija prizna Kosovo. "Ja sam njemu rekao da mi to ne očekujemo", odgovorio je.

Kratki video Vučić je na Instagramu popratio i porukom: "Srbija sjedi na svojoj stolici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo