ŠTITIT ĆE INTERESE SRBIJE / Vučić u Hrvatskoj očekuje komplicirane i teške razgovore: 'Ne pada mi na pamet podilaziti bilo kome'

Kako tvrdi srbijanski predsjednik, teme razgovora s hrvatskom predsjednicom Grabar-Kitarović bit će popis nestalih, imovinska prava, kao i prava na mirovine

1.2.2018.
12:40
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da očekuje da će razgovori u Zagrebu biti komplicirani i teški, ali ljekoviti i blagorodni, prenosi N1. "Ne pada mi na pamet podilaziti bilo kome. Moj posao je da štitim interese Srbije i da imamo što bolje odnose s Hrvatskom.

Idem u Hrvatsku jer se hoću boriti za mir i stabilnost", poručio je Vučić. Kako tvrdi srbijanski predsjednik, teme razgovora s hrvatskom predsjednicom Grabar-Kitarović bit će popis nestalih, imovinska prava, kao i prava na mirovine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučić je na kraju svog obraćanja kazao da će razgovori u Zagrebu biti temelj za dodatno poboljšanje prava hrvatske manjine u Srbiji, a rekao je da je dosad već učinjeno dosta za unapređenje njihovih prava u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo