OŠTRA PORUKA / Vulin odgovorio Milanoviću: 'Ustaša u Hrvatskoj ima više nego dovoljno, pa i na mjestima gdje se donose odluke'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Vulin se u svojoj izjavi osvrnuo i na Branimira Glavaša

25.7.2022.
20:24
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Vulin, ministar unutarnjih poslova Srbije, reagirao je na izjavu predsjednika Zorana Milanovića o Jasenovcu koji je kazao da će "ako ne bude išlo drugačije, na kraju sam odvesti za ruku Vučića u Jasenovac".

"Govoriti da je hrvatska vlast ustaška, baš i nije. Ustaša ima jako malo u Hrvatskoj, ali četnika u Srbiji koliko hoćeš", kazao je pritom Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada mu je stigao odgovor Vulina.

"A ustaša u Hrvatskoj ima više nego dovoljno da se ulice Mile Budaka ne ukidaju, da se kosti ubijene srpske djece na Petrovoj gori preoravaju i da se objavljuju knjige koje tvrde da su Srbi počinili genocid nad Hrvatima u Drugom svjetskom ratu", kazao je Vulin, prenose Novosti.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ne samo što ustaša u Hrvatskoj ima, već ih ima i više nego dovoljno na mjestima gdje se donose odluke, pa se tako odluči da se dokazanom, presuđenom ratnom zločincu Glavašu vrate činovi i odlikovanja, da je Oluja i protjerivanje i ubijanje Srba legitimna akcija i da se ubojicama srpske djece na Petrovačkoj cesti ne sudi", kazao je srbijanski ministar unutarnjih poslova.

Vulin je, kako izgleda, u svojoj izjavi hrvatskog predsjednika prozvao ustašom budući da je Milanović odlučio poništiti odluke o oduzimanju odlikovanja i čina Branimiru Glavašu, koje mu je 2010. godine oduzeo tadašnji predsjednik Ivo Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo