Vijore se LGBT zastave / Zabranjeno heteroseksualcima: Youtuber kupio grad i preimenovao ga u Gay Hell!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne djece koja mogu preuzeti naša zakonita gay radna mjesta"

18.6.2019.
18:13
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda YouTubea Elijah Daniel kupio je gradić Hell i preimenovao ga u Gay Hell, dopustivši da se vijore samo zastave duginih boja u znak protesta protiv odluke predsjednika Donalda Trumpa da američkim ambasadama zabrani da izvjese zastave LGBT zajednice u Mjesecu ponosa. 

Kalifornijski komičar i reper pod pseudonimom Lil Phag objavio je na Twitteru fotografiju ispred znaka na ulazu u grad s opisom "Dobrodošli u Gay Hell, histerični grad u Michiganu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od danas sam vlasnik Hella u Michiganu, kupio sam cijeli grad", tvitao je s profila koji ima 600.000 pratitelja. 

Zabranjeno heteroseksualcima

"Moj prvi potez kao vlasnika bila je promjena imena grada u Gay Hell, Michigan. Jedine zastave koje se smiju vijoriti su zastave LGBTQ zajednice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijela kuća nije dopustila američkim ambasadama da izvjese zastave duginih boja što je potaknulo neka izaslanstva i državne guvernere da objave fotografije ureda ukrašene zastavama i barjacima duginih boja. 

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica glavnog državnog tajnika Mikea Pompea koji se protivi istospolnim brakovima, potvrdila je zabranu prošlog tjedna. 

"Stajalište države jest da se s jarbola mogu vijoriti samo američke zastave", rekla je Morgan Ortagus na konferenciji za novinare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka za prodaju nekretnina Re/Max Commercial oglasila je prodaju Hella za 900.000 dolara. 

Daniel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hella i u jednoj od turističkih letaka objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo zabraniti dolazak u naš grad heteroseksualnim prijetnjama protiv kojih se borimo", tvitao je komičar i YouTuber. 

"Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne djece koja mogu preuzeti naša zakonita gay radna mjesta (...) Hvala vam na suradnji u ovim teškim vremenima, zajedno ćemo opet učiniti Hell velikim", napisao je Daniel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo