9 optužnica / Zaokret u zločinu koji je šokirao SAD: 'Moja žena je ubila djecu, a onda sam ja ubio nju'

Image
Foto: AP/Instagram

Prema njegovim riječima, do kobnog događa je došlo kada je supruzi Shanann rekao da želi rastavu

21.8.2018.
11:44
AP/Instagram
VOYO logo

Ubojstvo Shanann Watts (34), trudne majke i njene kćeri Belle (4) i Celeste (3) šokiralo je Ameriku. Policija je uhitila njezinog supruga, 33-godišnjeg Christophera Wattsa zbog sumnje da je počinuo trostruko ubojstvo, piše Daily Mail.

Christopher tvrdi da je ustvari Shanann ta koja je zadavila djevojčice te da je potom ubio svoju trudnu suprugu iz osvete. No, policija nije povjerovala u njegovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, do kobnog događa je došlo kada je supruzi Shanann rekao da želi rastavu. Tvrdi da je gledao preko baby monitora kako Shannon ubija jednu od kćeri. Zbog toga je poludio i zadavio vlastitu suprugu.

Njegova odvjetnica Megan Ring, koju mu je sud dodijelio, zatražila je DNA testiranje vratova djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvodnevne istrage, policija je također otkrila da je Christopher varao suprugu s kolegicom s posla što je on u početku nijekao.

Christopher je službeno optužen u ponedjeljak s devet krivičnih djela uključujući i protupravno prekidanje trudnoće. Također je dobio tri optužnice za ubojstvo prvog stupnja, dvije točke prvostupanjskog ubojstva djeteta mlađeg od 12 godina i tri točke zbog neovlaštenog pomicanja tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okružni tužitelj Michael Rourke izjavio je kako nije odlučio hoće li tražiti smrtnu kaznu u slučaju koji je šokirao naciju, prenosi Daily Mail.

Shanann i njihove kćeri nestale su prošlog ponedjeljaka iz svoje kuće u gradu Fredericku u saveznoj državi Colorado u SAD-u. Njezin suprug sljedećeg je dana u intervjuu za lokalnu televiziju govorio da mu je kuća prazna i koliko mu nedostaje njegova obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dva dana nakon nestanka, Watts je policiji priznao da ih je on ubio. Istražitelje je odveo do mjesta gdje je ostavio tijela - na zemljištu naftne kompanije u kojoj je radio. Tijela djevojčica bacio je u tank za naftu, a tijelo njihove majke ostavio je u blizini, u plitko iskopanom grobu. Shanann je u trenutku ubojstva bila trudna 15 tjedana.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo