u Rusiji / Zapalio trgovinu u kojoj je radio jer mu je šef prigovarao: 'Vatromet je pucao na sve strane'

Image
Foto: Facebook/Twitter

'Menadžer ga je redovito kritizirao i tjerao da ponovi posao. Dakle, bilo mu je dosta. Bio je bijesan', kazao je jedan od Schnaiderovih kolega

24.12.2021.
12:40
Facebook/Twitter
VOYO logo

Nezadovoljni radnik u trgovini spalio je prodavaonicu u kojoj je radio nakon što ga je šef upozorio da je pomiješao cijene na policama.

Prema izvješćima, Alexander Schnaider, 33, mijenjao je cijene na artiklima u supermarketu u kojem je radio u Tomsku u Rusiji, kada ga je njegov menadžer ukorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schnaider je navodno polio kutiju s vatrometom alkoholom i zapalio je prije nego što je napustio trgovinu, piše Daily Mail.

{"RELATED": 4164250

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov posao bio je mijenjati etikete s cijenama, ali stalno bi ih zamjenjivo i stavljao na krivo mjesto. Menadžer ga je redovito kritizirao i tjerao da ponovi posao. Dakle, bilo mu je dosta. Bio je bijesan", kazao je jedan od Schnaiderovih kolega.

Nakon incidenta, policija je uhitila Schnaidera i optužila ga za palež motiviran "osobnim neprijateljstvom protiv uprave", javljaju lokalni mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je navodno priznao policiji: "Među policama se stvorila velika količina dima. Kada se vatra rasplamsala, vidio sam kako je stražar dotrčao i pokušao ju ugasiti. Bilo je vriske, panike. Samo sam se okrenuo, obukao kaput i otišao kući".

Video snimka pokazuje trenutak kada je Schnaider zapalio vatromet u trgovini, koji je bio na rasprodaji za proslavu Nove godine. Ogromna trgovina uništena je u požaru, a šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća funti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 200 ljudi, kupaca i osoblja, sigurno je evakuirano iz poslovnice, no policija je rekla da je "čudo" da nije bilo žrtava. Vatrogasci su 11 sati gasili požar.

"Ljudi su vidjeli da je zaposlenik nešto izlio na vatromet i zapalio ga. Onda je sve počelo. Radimo u dijelu trgovine gdje se nalazi pekara. Čuli smo nešto što je zvučalo kao pucnjava. Vidjeli smo kako vatromet puca na sve strane", ispričao je jedan radnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo