Heard proglašena krivom / Završeno suđenje desetljeća: Sad je pitanje može li Heard platiti odštetu Deppu ili će morati u bankrot

Amber Heard zlonamjeno je klevetala Johnnya Deppa i lažno ga optužila za seksualno nasilje. Nakon šest tjedana suđenja, to je jednoglasna odluka porote u Virginiji.

2.6.2022.
22:18
VOYO logo

Završeno je jedno od medijski najpraćenijih suđenja današnjice - 15 milijuna dolara odštete glumcu Johnnyju Deppu mora platiti bivša supruga Amber Heard, koja je proglašena krivom za klevetu. Osim toga, glumica je Deppa optužila da ju je napao fizički i seksualno, no porota je zaključila da su optužbe lažne.

"Protiv Amber Heard porota dosuđuje naknadnu štetu u iznosu od 10 milijuna dolara. Uz to, dosuđuje i kaznu u iznosu od 5 milijuna dolara", objavila je sutkinja Penney Azcarate. Ona njemu mora platiti 15, a on njoj dva milijuna dolara odštete. Johnny Depp je tužio Amber Heard zbog članka objavljenog u Washingiton postu 2018., u kojem je sebe predstavila kao žrtvu obiteljskog nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presuda potvrđuje ono što smo govorili od početka, da su tvrdnje protiv Johnnyja Deppa klevetničke i nepotkrijepljene ikakvim dokazima", tvrdi Camille Vasquez, odvjetnica Johnnya Deppa.

Image
nakon suđenja /

Što će biti s karijerama Johnnyja Deppa i Amber Heard? 'Njemu se uloge vraćaju, a ona bi mogla izgubiti i ovo malo što ima'

Image
nakon suđenja /

Što će biti s karijerama Johnnyja Deppa i Amber Heard? 'Njemu se uloge vraćaju, a ona bi mogla izgubiti i ovo malo što ima'

Amber Heard je razočarana i odluku smatra napadom na slobodu govora. Na svojim društvenim mrežama napisala je da bi ovakva odluka mogla utjecati na žene diljem svijeta. "Razočaranje koje osjećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam srca što hrpa dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi nerazmjernoj moći i utjecaju mog bivšeg muža", smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johnny Depp je presudu dočekao u Engleskoj zbog poslovnih obaveza i odmah ju proslavio s društvom. Na Instagramu je napisao da ga je nakon šest godina sud vratio u život. "Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje. Istina nikad ne nestaje", objavio je.

A glumački rat u sudnici pratili su i komentirali milijuni ljudi diljem svijeta. "Mislim da je ovo suđenje pokazalo da muškarci i žene mogu biti žrtve, znate? Nasilje nema spol, ne poznaje spol", osvrnula se Sophie iz Virginie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom suđenja holivudske zvijezde razotkrile su niz šokantnih detalja iz njihovog braka koje su sklopili 2015., a raskinuli dvije godine kasnije. Javnost je doznala da je njihov suživot bio pun uvreda, omalovažavanja, pijanstva i droge, kao i fizičkog nasilja.

Sad je pitanje može li Amber Heard platiti odštetu Johnnyju Deppu ili će morati proglasiti bankrot jer će nakon svega ostati i bez ono malo poslova, a odšteta značajno premašuje njezinu imovinu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo