nakon svađe / Zbog pokušaja ubojstva uhićen 17-godišnjak: Ranio je drugog srednjoškolca u dvorištu škole

Image
Foto: Shutterstock

Ravnatelj škole naglasio je kako škola osuđuje nasilno ponašanje i incident neće proći bez reakcije

20.11.2019.
17:37
Shutterstock
VOYO logo

Osamnaestogodišnji učenik Srednje stručne škole u Crnoj Gori ranjen je u dvorištu škole, nakon kraće svađe grupe učenika, javlju Vijesti.me. Iz Uprave policije u Baru priopćili su kako je zbog pokušaja ubojstva uhićen godinu mlađi učenik te škole, Nikšićanin M.T. (17). On će tokom dana biti priveden u podgoričko Više državno tužilaštvo.

''Nožem je uboden u predijelu trbuha''

''Do incidenta je došlo nakon verbalne prepirke u dvorištu škole. Nakon ranjavanja osamnaestogodišnjak, koji je nožem uboden u predijelu trbuha, transportiran je u Opću bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć'', izjavili su iz vrha policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj škole Branislav Knežević poručio je da osuđuju svaki vid nasilnog ponašanja i da će škola uraditi sve što je u njenoj nadležnosti, čim dobiju informacije od drugih organa, prvenstveno policije.

"Obavještavamo javnost da se danas u našoj školi dogodio težak incident između dva učenika. Više informacija danas ne možemo reći zbog činjenice da su istražne radnje kod drugih nadležnih organa u toku. Škola će uraditi sve što je u njenoj nadležnosti odmah po dobivanju informacija prvenstveno od policije. Nema potrebe naglašavati kako osuđujemo svaki vid nasilnog ponašanja, a posebno teške incidente. Škola neće ostati bez reakcije na ovaj slučaj, baš naprotiv. Samo je potrebno sačekati da prvo drugi organi završe svoj dio posla", kazao je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo