očajan otac traži pomoć na mrežama / Želi tetovirati svoje novorođene jednojajčane blizance jer ih nikako ne može razlikovati!

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

Uz to, jedan od dječaka - Aaron ima zdravstvenih problema te mu tata svakih četiri sata treba dati lijek, a boji se da ih ne zamijeni i počne davati lijekove krivome

26.2.2016.
10:11
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Očajni otac je na Redditu objavio svoj problem, a taj je da su njegovi jednojajčani blizanci, braća Adam i Aaron jednostavno isti te ih nikako ne može razlikovati.

Uz to, jedan od dječaka  - Aaron ima zdravstvenih problema te mu tata svakih četiri sata treba dati lijek, a boji se da ih ne zamijeni i počne davati lijekove krivome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišlja o tome da ih tetovira ili da piercati jer ih ni njegova žena ne može razlikovati, a pokušali su i s vodootpornim markerom kako bi označili Adamovu ruku, piše Daily Mail.

Problem je izbio na vidjelo kada se za dječake brinula njihova baka koja ih je okupala pa se nakon toga oznaka od markera na Adamovoj ruci izbrisala. Baka je tada dala krivom blizancu lijekove, a zdravi je dječak završio u bolnici te ostao tamo tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/25/11/318B3AB000000578-3463548-image-m-28_1456398642127.jpg

"Situacija je ekstremno ozbiljna i ne želim ponovno riskirati. I prije smo ih znali zamijeniti, ali nikada se nije dogodila ovako ozbiljna situacija", kazao je otac.

On i njegova supruga su probali brojne opcije - obrijali su glavu jednom od njih, različito ih oblačili, mazali im nokte, stavljali im različite narukvice, no traže trajnije rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi su mu savjetovali da ako već želi tetovirati sinove - da im se nacrta mala točkica na stopalu ili da jednom probuši uši. Neki od njih smatraju da je 'piercing' dobra ideja i da će ih dječaci možda zavoljeti kako budu rasli. Drugi su se zgražali nad cijelom ideju, ali većina ih je bila za tetovažu, samo su savjetovali oca da se prvo konzultira s njihovim pedijatrom.

Otac se zahvalio svima, a na ideju da konzultira pedijatra kazao je kako se boji da ako mu iznese prijedlog o tetoviranju - da bi ga mogao prijaviti socijalnoj službi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo