Otkrio ju je pedijatar / Djevojka monstrum: Pretvarala se da je tinejdžer pa seksualno zlostavljala djevojčice

Image
Foto: Shutterstock

Žrtvama se predstavljala kao mladić, a dugu kosu je krila ispod šilterice

10.1.2020.
14:34
Shutterstock
VOYO logo

Gemma Watts (21) iz Enfielda kod Londona pretvarala se da ima 16 godina i da je mladić koji se zove Jake Waton kako bi seksualno zlostavljala djevojčice u dobi između 14 i 16 godina.

Zasad se procjenjuje da je zlostavljala oko 50 djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gemma je putovala cijelom Velikom Britanijom kako bi upoznala što više djevojčica. Žrtvama se predstavljala kao mladić, a dugu kosu je krila ispod šilterice. Nosila je široke hlače, a preko glave bi dodatno stavljala i kapuljaču.

Napravila je i lažan profil na Snapchatu i Instagramu na kojem je bilo ime Jake Waton i na njih je stavila svoje fotografije na kojima je prerušena u mladića. Usto, objavljivala je i snimke na kojima se vidi kako vozi 'skejt' i govori dubljim, dječačkim glasom, koristeći se rječnikom tinejdžera, piše The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada bi svojim žrtvama pisala putem interneta, iz dopisivanja se nije moglo zaključiti da se ne radi o maloljetniku. 

Žrtve je mamila da joj šalju brojeve telefona pa bi ulazila u intimniji razgovor s njima putem WhatsAppa. Tada bi od žrtava tražila intimne fotografije i razmenjivale bi lascivne poruke. Nerijetko bi s njima dogovorila i sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zabludu je dovodila i roditelje žrtava kojima se također predstavljala kao Jake.

Seksualnoj predatorici se na teret stavlja sedam seksualnih napada na maloljetnice. Naime, sve djevojčice su vjerovale da su u vezi s mladićem pa su neke čak i pristale na seksualni odnos. Tek naknadno bi shvatile da su prevarene i da je Jake u stvari djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da je Gemma prevarila oko 50 djevojčica, ali još nije poznat točan broj onih s kojima se osobno upoznala i ušla u intimmni odnos. 

Policiji je prvi put zapala za oko u ožujku 2018. nakon što je jedan pedijatar upozorio policiju kako sumnja da je jedna od njegovih pacijenica u vezi s dosta starijim mladićem. Nekoliko mjeseci kasnije Gemma je uhvaćena s drugom žrtvom, ali je odmah puštena, da bi u listopadu iste godine opet bila uhićena zbog zavođenja maloljetnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studenom iste godine izrečene su joj mjere zabrane koje je ubrzo prekršila.

Prijeti joj višegodišnja kazna zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo