SVESTRANI GAZDA / Tadić i Dodik snimaju film o Jasenovcu

Image

Šef Republike Srpske uz podršku predsjednika Srbije osniva odbor za snimanje velikog filmskog projekta koji će tragati za "povijesnom istinom o genocidu nad Srbima".

30.12.2008.
13:31
VOYO logo

BANJA LUKA - Šef Republike Srpske Milorad Dodik odlučio se s dnevno-političke scene i sukoba s predstavnicima međunarodne zajednice prebaciti na kulturne projekte. Tako je u razgovoru za list Press izjavio kako radi na osnivanju odbora za snimanje velikog filmskog projekta "Jasenovac" u kojem će se, poručuje Dodik, prikazati povijesna istina o najvećem genocidu nad Srbima.

Dodika u traženju povijesne istine podržava i predsjednik Srbije Boris Tadić, što i nije čudno budući da je Srbija najavila da će u svojoj protutužbi protiv Hrvatske Međunarodnom sudu pravde u Haagu problematizirati pitanje genocida nad Srbima u NDH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dobre odnose S Tadićem, i nešto lošije s vojislavom Koštunicom, Dodik je napomenuo je još da je 2008. godina za Republiku Srpsku bila jedna od najboljih godina. Tako će unatoč najavljenoj svjetskoj krizi Republika Srpska, kaže Dodik, u 2009. godini biti politički, ekonomski i socijalno stabilna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo