nacistička baza na južnom polu / Tajanstveno jezero 'čuva' Hitlerove ostatke?

Image
Foto: ok4me2.net

Prije nekoliko dana ruski su znanstvenici uspjeli doći do tajanstvenog jezera Vostok, a sada su se pojavile teorije da se upravo tamo nalaze posmrtni ostaci Adolfa Hitlera i Eve Braun kako bi ih se moglo klonirati.

8.2.2012.
10:11
ok4me2.net
VOYO logo

Ruski znanstvenici su prije nekoliko dana uspjeli doći do jezera Vostok, najvećeg pod arktičkim ledom, a cilj znanstvenika je otkriti nove oblike života na tom području.

No, pojavila se teorija o postojanju nacističke tajne baze upravo na području jezera Vostok, a tamo se navodno nalaze i posmrtni ostaci Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra se kako se dio nacista krajem Drugog svjetskog rata preselio na Antarktiku gdje su izgradili vojnu bazu u blizini jezera.

Prema njemačkim vojnim arhivama, nakon što se Njemačka predala Saveznicima u travnju 1945., jedna njihova podmornica je stigla do Južnog pola, a njena posada je napravila ledenu špilju u kojoj su navodno sakrili Hitlerove tajne spise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki vjeruju da je nakon toga do Antarktike doplovila još jedna podmornica koja je dopremila Hitlerove posmrtne ostatke, kao i ostatke Eve Braun kako bi ih se kasnije moglo klonirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo