UOČIO GA PROLAZNIK / Tijelo nestalog brigadira HV-a Jure Zadre pronađeno u Savi

Potraga za brigadirom Jurom Zadrom, čiji je nestanak prijavljen 24. travnja, okončana je pronalaskom njegovog tijela kod Ivanje Reke

6.5.2015.
17:07
VOYO logo

ZAGREB - Nakon dva tjedna potrage, riješen je misterij nestanka brigadira Hrvatske vojske Jure Zadre. Njegovo tijelo pronađeno je na obali Save kod Ivanje Reke

Zadrin nestanak obitelj je prijavila 24. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 56-godišnjeg hrvatskog brigadira sin nije mogao u srijedu 22. travnja dobiti na telefon,a nakon što se dan poslije nije pojavio na poslu, obitelj je odlučila alarmirati policiju.

Zadnji put brigadir Zadro je viđen na Malešnici u Zagrebu gdje je živio u vojnom stanu, a signal njegova mobitela lociran je nedaleko od vojarne Croatia, gdje je radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo je u rijeci u utorak uočio građanin dok se šetao nasipom. Prema prvim infromacijama, na njemu nisu pronađeni tragovi nasilja. U tijeku utvrđivanje okolnosti smrti. Uskoro opširnije.

Brigadir HV-a i general HVO-a Jure Zadro bio je načelnik Odjela veze pri Glavnom stožeru Oružanih snaga RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intenzivnu istragu su provodili pripadnici PU zagrebačke i vojne policije, a nakon što je od početka istrage proteklo deset dana bez novih informacija o nestanku, obitelj Zadro je odlučila putem medija uputiti apel za pomoć u potrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo