SUKOBI NE JENJAVAJU / Tko će voditi HDZ za pola godine, pitanje je sad!

I dalje traju sukobi u HDZ-u gdje su najave rata za čelnika stranke sve glasnije. Dok neki brinu da je Jadranki Kosor puna čaša, drugi bi je u njoj, kako se narodski kaže, utopili.

30.12.2011.
18:41
VOYO logo

U oporbenom HDZ-u višeglasje je već neko vrijeme konstanta. Dok neki brinu da je JadrankiKosor puna čaša, drugi bi je u njoj, kako se narodski kaže, utopili. Barem tako tvrde navodni bliski suradnici predsjednice HDZ-a u jednom tjedniku koji je dodatno podgrijao užarenu bitku za HDZ.

Navodni bliski suradnici Jadranke Kosor, skriveni iza anonimnosti, u njemu ne biraju riječi u blaćenju njezinih nekadašnjih suradnika a sutra već mogućih konkurenata. Podlaci, naivčine, primitivci, tako jedni o drugima govore novinarima kada se ugase mikrofoni i kamere.

Andrija Hebrang već je od Kosor zatražio, opet putem medija, da demantira objede na njegov račun, a istome se nadao i Milinović. Ništa od toga na božićnom domjenku stranke, već tek lijepe želje za mirne unutarstranačke izbore.

Aktualna šefica HDZ-a ponovno se pohvalila kako je ona prva zagovarala demokratizaciju stranke, a brine i za njezinu budućnost.

Čini se da je ipak u središtu pitanje tko će ga voditi - za pola godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo