ZLOČINI I S HRVATSKE STRANE / "Transkripti razbacani po Uredu"

U drugom dijelu obraćanja javnosti bivšeg predsjednika Mesića u Novom listu, na temu presude generalima, on tvrdi da su drugi prije njega "pročešljali" transkripte te da ga je na Pantovčaku dočekao kaos.

23.4.2011.
13:19
VOYO logo

ZAGREB - U drugom dijelu  obraćanja javnosti bivšeg predsjednika Mesića u Novom listu, na temu presude generalima, on tvrdi da su Ivan Jarnjak, Vladimir Šeks i Miroslav Tuđman analizirali transkripte prije njega te da ga je na Pantovčaku dočekao kaos.

""Preuzimanjem cijeloga Ureda Predsjednika, ja jesam preuzeo i osoblje i dokumentaciju, ali , upozoravam na formulaciju, u onakvom stanju u kakvome je toga trenutka bila. To se posebno odnosi na dokumentaciju. Ona se nalazila na tri mjesta: u kancelariji Vesne Škare Ožbolt, u Pismohrani i u Arhivu", rekao je Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako je na hrvatskoj strani bilo više zločina nego su građani svjesni.

"Osobno, bio bih najsretniji kada bih mogao reći da zločina na hrvatskoj strani nije bilo. Ali - bilo ih je, nažalost, i to znatno više no što je javnosti poznato. Neke pojedinosti izlaze tak sada na vidjelo. Imali smo razdoblje kada se i sama pomisao na tako nešto odbijala, odnosno kvalificirala kao antihrvatstvo", izjavio je bivši hrvatski predsjednik u svom drugom obraćanju Novom listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo