zatvorene deset godina / Tri djevojke spašene iz zatočeništva, jedna je rodila dijete!

Tri mlade žene koje su nestale prije desetak godina, a dvije od njih bile su tada malodobne, pronađene su žive u jednoj kući u Clevelandu, u središnjem dijelu Sjedinjenih Država, objavila je policija u ponedjeljak, a pojedinosti njihova zatočenja nisu poznate no čini se da je jedna od njih u zatočeništvu rodila dijete, prenose agencije.

7.5.2013.
7:14
VOYO logo

"52-godišnji Ariel Castro, vozač školskog autobusa iz Clevelanda je uhićen", objavila je policija u Clevelandu, javlja Reuters. Osumnjičenici u dobi od 50, 52 i 54 godine su uhićeni na temelju informacija koje su policiji dale djevojke nakon oslobađanja, rekao je zamjenik šefa clevelandske policije Ed Tomba. Jedan od osumnjičenika je ranije identificiran kao Ariel Castro (52) koji je radio kao vozač autobusa za javne škole u Clevelandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjed Charles Ramsey ispričao je za televiziju ABC kako je uočio jednu od žena koja je vikala i pokušavala mahnito izaći iz kuće smještene u stambenoj četvrti u Clevelandu.

Kada je prišao kući žena mu je vikala "pomozite mi izaći, ovdje sam odavna" te je razvalio vrata i ona je ispuzala četveronoške "s djevojčicom u rukama", prenosi AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam Amanda Berry. Bila sam oteta prije deset godina. Sada sam slobodna", rekla je policiji koja je po dolasku otkrila u kući još dvije žene, Ginu DeJesus i Michele Knight. Tijekom poziva navela je ime svog otmičara i rekla da on nije kod kuće te je pozvala policiju da brzo dođe. Dala je naznake da zna da su mediji puno izvještavali o njezinom nestanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve tri su prebačene u bolnicu i čini se da su u dobrom zdravstvenom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amanda Berry bila je zadnji put viđena 2003., kada je izašla iz restorana gdje je radila, a tada je imala 16 godina.

Gina DeJesus imala je 14 godina kada je nestala po povratku iz škole 2004., navodi FBI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michele Knight zadnji je put bila viđena kao 20-godišnjakinja blizu kuće svoga rođaka 2002.

Nestanak Knight nije privukao pažnju lokalnih medija kao što je to bilo u slučajevima Berry i DeJesus. Njezina baka, Deborah Knight, rekla je za Plain Dealer da su neki članovi obitelji zaključili da je ona pobjegla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, njezina majka Barbara Knight, koja sada živi na Floridi, rekla je za novine da nikada nije vjerovala da bi njezina kći samo tako nestala bez traga te da ju je još dugo nastavila tražiti nakon što je policija odustala.

Istraga je u tijeku. Uhićenikov stric Caesar Castro, vlasnik trgovine u istoj ulici, kazao je novinarima kako je njegova obitelj rasla zajedno s obitelji DeJesus te da su "svi šokirani" jer je nećaka poznavao "kao dobrog momka" i glazbenika koji svira kontrabas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo