OPERIRAN U INNSBRUCKU / Tuerk operirao rak prostate

Image

Slovenskom predsjedniku Danilu Tuerku u utorak je uspješno odstranjen rak prostate koji je otkriven u ranoj fazi, pa se očekuje da će već slijedeći tjedan nastaviti obavljati svoje predsjedničke dužnosti..

31.3.2011.
11:25
VOYO logo

LJUBLJANA - Slovenski predsjednik Danilo Tuerk u utorak je uspješno podnio operaciju raka prostate koji je otkriven u ranoj fazi, dobro se oporavlja pa će već sljedeći tjedan nastaviti obavljati svoje dužnosti, objavio je u četvrtak ured slovenskog predsjednika.

Tuerk je operiran u klinici u Innsbrucku koja je specijalizirana za takve zahvate no, kako ističu u njegovu uredu, na operaciju u inozemstvu se odlučio poslije razgovora sa slovenskim liječnicima. Oni su mu dijagnosticirali malignu tvorbu na prostati u ranoj fazi razvoja te preporučili da se operira na klinici u Innsbrucku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Tuerkovoj bolesti javnost do sada nije bila obaviještena pa će ovaj slučaj vjerojatno opet potaknuti pitanje koliko o zdravlju svojih političara moraju znati oni koji su ih izabrali na ta mjesta.

Troškove operacije Tuerk u cijelosti snosi sam, istaknuli su u uredu slovenskog predsjednika, unaprijed odgovarajući na moguće kritike zašto predsjednik nije operiran u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike