STRANKA ILI UDRUGA? / 'U ime obitelji' će smanjiti nezaposlenost?

Image

Mlada studentica ekonomije poziva građane i građanke Hrvatske da glasuju afirmativno na referendumu jer ćete tako - smanjiti nezaposlenost.

19.11.2013.
11:38
VOYO logo

Građanska inicijativa U ime obitelji, kojoj je cilj u Ustav implementirati definiciju braka kao zajednice isključivo muškarca i žene, krenula je u agresivnu kampanju.

Nakon nastupa Željke Markić na Jabuci TV u emisiji Veto, gdje je izazvala zgražavanje šire javnosti zbog izjava da bi djecu radije dala u domove nego istospolnim obiteljima te da odrastanje sa samohranim roditeljom nije prirodno okruženje, inicijativa je krenula proizvoditi kratke video zapise zašto glasovati 'za' 1. prosinca.

U posljednjem od takvih videa, mlada studentica ekonomije poziva građane i građanke Hrvatske da glasuju afirmativno na referendumu jer ćete tako - smanjiti nezaposlenost.

"Pozivam vas da 1. 12. izađete na referendum i glasate 'za'. Zašto? Za obitelj koja vas obrazuje kako biste jednog dana prkosili nezaposlenosti i siromaštvu i kako biste nadogradili gospodarsku sliku ove države", pojasnila je studentica Ana, pritom ne spomenuvši kako će nas ovaj referendum koštati gotovo 50 milijuna kuna, što sigurno neće djelovati potitivno na gospodarsku sliku hrvatske.

Pravnik Šime Matak glasovati će 'za' jer je brak prirodno zajednica muškarca i žene.

On je istaknuo da kao pravnik može potvrditi kako ovaj referendum nikoga ne diskriminira. Međutim, mladi pravnik trebao bi znati da udruge, kako je UIO nedavo registrirana, trebaju javno i transparentno objavljivati svoje financije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo