SAD U ŠOKU / U kafiću ubio četvero policajaca

Ubojica je ušetao u kafić u blizini vojne baze u Tacomi, oko 56 kilometara od Seattlea, i počeo pucati. Policija za njim još uvijek traga.

30.11.2009.
7:19
VOYO logo

SEATTLE - Četvero američkih policajca, među kojima je i jedna žena, u nedjelju je ubijeno u napadu iz zasjede na kafić u blizini vojne baze u Tacomi, oko 56 kilometara od Seattlea u saveznoj državi Washington.

Glasnogovornik šerifa okruga Pierce, Ed Troyer izjavio je kako su policajci prije polaska u službu, oko 8 sati ujutro po mjesnom vremenu, sjedili za stolom kada je u kafić ušetala najmanje jedna osoba i otvorila vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao kako vlasti vjeruju da su nepoznate osobe na njih pucale s namjerom, no nije precizirao koji im je bio motiv.

"Sigurno je riječ o napadu iz zasjede, jer su se u kafiću nalazila dva konobara i još nekoliko gostiju, a nitko od njih nije stradao", rekao je Troyer, dodavši kako su u trenutku kada su napadnuti policajci pred sobom imali prijenosna računala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv napada zasad je nepoznat i policija traga za više osoba. No, glavni sumnjivac 37-godišnji Maurice Clemmons koji je bio u blizini kafića u vrijeme pucnjave.

Clemmons je već optužen za pljačku, napad na policajca i silovanje. Pušten je uz jamčevinu prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo